Obavijesti o obradi osobnih podataka

Uvjeti korištenja objavljeni su 15.10.2022. i od tog trenutka postaju važeći za sve korisnike.

UDRUGA GRAŠEVINA CROATICA vlasnik je ove web stranice te kao takav pridodaje veliku pažnju u zaštiti svojih korisnika. Iz toga proizlazi naša politika privatnosti i zaštita osobnih podataka (GDPR) koja se odnosi na ovu internet stranicu. Ovime je uređen način prikupljanja i postupanja s informacijama koje ova web stranica prikuplja u trenutku posjete internet stranici.

Imate li pitanja vezana za obradu vaših osobnih podataka, možete nam se obratiti putem emaila na info@grasevina.hr

Voditelj obrade: UDRUGA GRAŠEVINA CROATICA, EUROPSKE AVENIJE 13, 31000 OSIJEK

ŠTO SU OSOBNI PODACI?

Osobnim podacima smatraju se svi oni parametri koji mogu identificirati Vas kao korisnika. Najčešće su to ime, prezime, adresa stanovanja, email, broj telefona, vaš OIB i slično.

Web stranica prikuplja samo određene podatke i to u trenutku:

  1. kada nam pošaljete upit kroz kontakt formu
  2. kada se prijavite putem registracijske forme

Podaci koje prikupljamo od VAS

  • Svi podaci koje upišete u kontakt formu
  • Vaša IP adresa

Prilikom svake posjete prikupljamo tehničke podatke, te podatke o vašem posjetu koji su detaljno objašnjeni na stranici Kolačići.

ZADRŽAVANJE OSOBNIH PODATAKA

Mi zadržavamo osobne podatke samo onoliko koliko je potrebno za svrhu na koju se odnosi.

Upiti koji stignu putem kontakt forme služe isključivo u svrhu komunikacije s korisnikom i ne primjenjuju se u niti jednu drugu svrhu, niti se dijele trećoj strani.

ZAŠTITA I SIGURNOST PODATAKA

Mi kontinuirano radimo na zaštiti svih podataka koji su zapisani na serverima poslužitelja usluge ( hosting provider ). Vaši podaci pohranjuju se uz stroge tehničke mjere i nisu dostupni trećoj strani. Koristimo SSL certifikat i šifriran promet putem ( TLS_AES_128_GCM_SHA256, 128 bit keys, TLS 1.3 ) protokola, no svaki korisnik treba biti svjestan i upoznat s informacijom da niti komunikacija niti bilo kakav prijenos podataka na internetu ponekad ne može biti i nije siguran, te vam mi ne možemo jamčiti 100 posto sigurnost.

Iz tog razloga korisnik treba biti oprezan i paziti s kime dijeli svoje podatke, te koje sve podatke dijeli. Svaki korisnik je isključivo odgovoran za informacije koje dostavlja i izmjenjuje s drugim, odnosno trećim stranama.

IZMJENE I DOPUNE POLITIKE PRIVATNOSTI I ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA

Web stranica sukladno aktivnostima i poslovanju redovito kontrolira i nadopunjuje politiku privatnosti i zaštitu osobnih podataka (GDPR). Trenutna verzija je uvijek odstupna i nalazi se na ovoj web stranici. Za druge informacije možete dobiti putem mail adrese info@grasevina.hr.